Etsitkö

Kuinka asentaa Xbox 360 120GB kovalevy

 • 28 December, 2013
 • 0
Etsitkö

Sinulla on Xbox 360 ja Rock Band, ja olet ostamassa joko kaikki DLC (ladattavaa sisältöä - tässä tapauksessa kappaletta) tai kaikki DLC haluat, ja olet katsellut vapaata tilaa huveta, gigatavu Gigabyten, kunnes kohtaat karu todellisuus: 20GB kovalevy mukana Xbox 360 ei ole tarpeeksi tilaa tyydyttää rock n 'roll fantasia. Tarvitset Xbox 360 120GB kovalevy.

Tällä hetkellä Rock Band on ainoa peli, joka todella mahdollistaa gamer täyttää heidän kovalevy DLC. Vaikka et voisi täyttää se CD kopioituja kovalevy ja pelidemoja, että on sivuseikka, erityisesti paljon halvempaa tapoja kuunnella musiikkia Xbox (kuten streaming media). Olitpa pelata Rock Band tai ei, prosessi päivittää konsolin kiintolevylle on sama ja yksityiskohtaisesti tässä artikkelissa, jonka tavoitteena on vastata kaikkiin kysymyksiin.

Portaat

Kuinka asentaa Xbox 360 120GB kovalevy. Hankkia Xbox 360 120GB kovalevy.
Kuinka asentaa Xbox 360 120GB kovalevy. Hankkia Xbox 360 120GB kovalevy.
 1. 1
  Hankkia Xbox 360 120GB kovalevy. Suositushinta on 115€ ja Euroopassa. Voit ostaa sen vähemmän verkossa, mutta varoitan, että jos ostat sitä käytetään siihen ei saa kuulua siirto kaapelin, mikä on erittäin tärkeää. Voit yleensä löytää eBayssa.
 2. 2
  Avaa muoviastia. Tämä on vähän hankala. Hanki pari veneet sakset (he raskaampiin kuin tavalliset sakset) tai laatikko leikkuri. Katso takaisin, jos se osoittaa, leikkaava linja? Leikkaa siellä.
 3. 3
  Pidä säiliö pystyasennossa niin kiintolevy, jossa voit nähdä läpi edessä, on pystyssä. Irrota varovasti takaisin säiliön päällä. Tämä vie jonkin verran vaivaa, mutta pitämällä sen pohjasta kiinni. Kiintolevyä ei ole tehty kuorien, mutta se on hauras elektroninen laite. Käsittelemme sitä sellaisena.
 4. 4
  Sisällä näet läpikuultava lokero. Kun voit turvallisesti tehdä niin, vedä se ulos ja aseta se sivuun. Tämä sisältää kiintolevyn ja siirtää kaapelin. Jäljellä säiliössä on CD-ROM-ja kirjasen.
 5. 5
  Poista CD-levy hihassaan. Nauha ei anna helposti. Menkää ja repiä sitä. Tarvitset tätä CD-ROM vain kerran.
 6. 6
  Jos Xbox 360 on levy omaan asemaan, irrota se. Irrota kaikki kaapelit ohjaimet ja sammuta kaikki langattomat ohjaimet, jos ne ovat, uloskirjautuminen liittyvät profiilit, jos mitään. Jätä vain yksi ohjain kytketyksi.
 7. 7
  Jos sinulla on Xbox 360 langaton verkkosovitin, poista se. Älä pelätä irti Xbox LIVE. Jos sinulla on verkkokortti kytketty, irrota se.
 8. 8
  Ennen kuin aloittaa siirron, seuraavat tulee kytkeä Xbox 360: Television HDMI-tai AV-kaapeli, Xbox 360-virtalähde, alkuperäinen kiintolevy tai muistikortti (MU) ja yksi langallinen tai langaton ohjain. Katkaisemaan kaikki muut yhteydet turvallisin tapa, ensin kirjautunut ulos profiilia, jos mitään.
 9. 9
  Aseta Xbox 360-kovalevyn siirtonopeus levy xbox 360. Sen pitäisi käynnistyä automaattisesti. Jos se ei ole, käyttää asemaa kuin normaalisti.
 10. 10
  Näytön muuttuu violetti, ja sinulle sanotaan, mitä on tapahtumassa. Jos tämä on sinulle sopii, paina (vihreä painike) jatkaa.
 11. 11
  Poista Xbox 360 120 gigatavun kiintolevy läpikuultava lokeroon. Poista suojakaistale pohjasta. Vedä tiukaksi, mutta ei nopeasti, koska et halua jättää mitään jäämiä takana.
 12. 12
  Nyt pitää Xbox 360 120GB kovalevy käteen niin, että voit lukea turvaohjeet pohjassa. Pidä siirto kaapelin, jotta voit lukea kirjoituksen takana sen. Liitä kiintolevy siirto kaapeli, on vain yksi tapa, että se voi kytkeä ja pitämällä niitä kuvattu, voit olla oikeassa paikassa.
 13. 13
  Liitä USB-pää siirto kaapelin USB-portti takana Xbox 360: lle. Microsoft ei suosittele jommallakummalla kaksi edessä. Todennäköisin syy on, että USB-portti takana on juotettu suoraan Xbox 360-emolevy, jossa kaksi edessä on liitetty emolevyn lanka ja yhteys ei ole aivan niin suoraan (vaikka kaikki kolme ovat yhtä pelaamista).
 14. 14
  Tämän artikkelin kirjoittaja sai tietää, että prosessi kestää 1 tunti ja 21 minuuttia, ja 20 gigatavun kiintolevy, 1 0,6 Gt vapaata. Aikaestimaatti sinulle annetaan riippuu, miten paljon tietoa on siirrettävä. Paina aloittaa siirron.
 15. 15
  Kun niin monta minuuttia, televisioruudulla himmenee, mutta Xbox 360 jatkaa. Et voi käyttää Xbox 360 tämän prosessin aikana.
 16. 16
  Tämän artikkelin kirjoittajan Xbox 360 kesti tasan 55 minuuttia siirron.
 17. 17
  Koska se neuvoo, poista levy. Koska se viittaa siihen, tämä käynnistää konsolin.
 18. 18
  Älä hätäile kuin silloin, kun konsoli käynnistyy uudelleen, kaikki on mennyt. Sinulla ei ole enää mitään profiileja. Ei tule tietoja. Sinun 360 on uusi uudelleen.
 19. 19
  Sammuta Xbox 360: lle.
 20. 20
  Irrota siirto kaapeli takana Xbox 360 ja Xbox 360 120GB kovalevy.
 21. 21
  Irrota vanhan kiintolevyn, jos se mitä siirretään. Edessä kovalevy on pieni painike, eräänlainen vaikea nähdä. Työnnä että alas ja nosta kiintolevylle. Jos tämä on ensimmäinen kerta sen poistamista, se saattaa juuttua. Älä pakota sitä, mutta tiukasti nosta suoraan ylöspäin, painamalla nappia. Holding-painike ei ole välttämätöntä, mutta paina se uudelleen, jos se kestää.
 22. 22
  Aseta vanhan kiintolevyn syrjään.
 23. 23
  Liitä uusi kovalevy tukemalla takaisin takaisin takaisin konsolin ja painamalla eteen lujasti alas. Sen pitäisi napsahtaa paikoilleen.
 24. 24
  Käynnistä konsoli.
 25. 25
  Kirjautua Xbox LIVE käytössä profiilia. Konsoli on "löytää" päivityksen, se ei kerro, mitä se on, mutta tämä on todennäköisesti lisenssin siirtämisestä, jonka avulla voit jatkaa DRM-suojatun DLC uudelle kiintolevylle. Tämä päivitys alkaa arviolta 5 minuutin ajan ja varoittaa, että konsoli "voi" uudelleen. Se. Kun se ei, kaiken pitäisi toimia kuten ennenkin, mutta sinulla on pahus paljon enemmän tilaa.

Vinkkejä

 • Koska siirto kaapeli on vain hyvä siirtää, Microsoft suosittelee, että käytetyt siirto kaapelin. Voit vapaasti myydä tämän niin hyvin, koska ihmiset, jotka ostavat 120GB kovalevy käyttää vaille siirto kaapelia, ja valinta saada lisää tallennustilaa, tai pitää niiden juttuja. Siirron kaapeli voi auttaa heitä saamaan molempien maailmojen parhaat puolet.
 • Alkuperäisen Xbox 360-kiintolevy on tyhjennetty. Voit edelleen käyttää sitä lisätilaa, jos niin haluavat, mutta ei ole lisensoitu laitteita vaihtaa kaksi, ja tämä olisi hankalaa monista syistä. Voit vapaasti myydä vanhan kiintolevyn tai antaa sen ystävä, joka osti Arcade laite ilman kiintolevyä.
 • Xbox 360 120GB kovalevy ei kuitenkaan sisällä koko 120 Gt tallennustilaa voit käyttää. Aseman mukana toiminnassa ohjelmisto, joka edellyttää joitakin tämän tilaa, kuinka paljon tehdään versio ohjelmistosta, että Microsoft tuo päälle ajaa.

Varoitukset

 • Microsoft ei suosittele liität siirto kaapelin vanhan kiintolevyn ja yrittää käyttää sitä tietokoneellesi. Pahimmassa tapauksessa, vaikka erittäin epätodennäköistä, mutta kumma kyllä, ehdotti käsin, on, että tämä vahingoittaa tietokonettasi. Parhaassa tapauksessa on, että löydät kuljettaja verkossa käyttää vanhan kiintolevyn ulkoisena 20GB SATA-kiintolevy (joka pohjimmiltaan on), mutta tämän artikkelin kirjoittajan tiedossa ei ole tällaista kaapelia. (Ja, hinnat high-end-muistitikut uppoamisen, miksi vaivautua?)

Asiat sinun

 • Xbox 360: lle. Tämä opas ei ole tarkoitettu omistajille ensimmäisen Xbox-konsolin.
 • Xbox 360 120GB kovalevy (lue)
 • 20GB tai 60GB kovalevy tai muistikortti (MU). Tämä opas ei ole tarkoitettu Xbox 360 Elite omistajat, joilla on jo 120GB kovalevy.
 • Yksi Xbox 360 langallinen tai langaton ohjain. Kitara, rummut, tanssi pad, tai muu ohjain saattaa toimia, mutta Microsoft suosittelee säännöllistä ohjain.
 • Televisio. Ei tarvitse olla HD.
 • Pari veneet sakset, tai laatikko leikkuri.
Arvostele tämä artikkeli: ääntä